dijous, 13 de març del 2014

GRÀCIES

MOLTES GRÀCIES A TOTS AQUELLS QUE HEU FET POSSIBLE LA TROBADA "PREN EL POLS A LA VIDA I ACTUA"!!!!:
* A la col·laboració i al suport de la Delegació de Missions (Cati, Josep Ramon i Toni Moreno), de la Delegació de Pastoral Vocacional (Francesc Xavier, Tomeu i Bernardo), de la Delegació de Pastoral de Joventut (Joan) i de la Secretaria de Comunicació (Cristina, Ignasi, Xisco i Domingo).
* Als testimonis: Cati, Mn. Sebastià, Joan Carles, Toni, Ana i Sergio, sor Elisa i sor Nati, sor Carmen i sor Rosa i en Marc, per compartir amb nosaltres la seva experiència.
* A la gent de la Porciúncula per les facilitats i comoditats que ens han donat (p. Pere Ribot, Jaume, Rafa i Aina).
* A en Toño Casado per voler compartir amb nosaltres el seu bategar i fer-nos bategar.
* A totes les escoles participants, tant als al·lots i al·lotes com al professorat: CC Arcàngel Sant Rafel, CC Monti-sion de Pollença, CC La Purísima, CC Santa Maria, CC Mare de Déu de les Escoles Pies, CC Sant Antoni Abat, CC El Temple, CC La Porciúncula, CC Jesús Maria, CC La Inmaculada i d'una manera especial, per la seva col·laboració coreogràfica, al CC Sant Vicenç de Paül de s'Arenal.

1 comentari:

  1. Me ha gustado mucho la actividad que hicimos con todos los colegios en la Porciúncula .
    Ha sido dinámica y a la vez me ha hecho reflexionar de las diferentes las personas que nos han podido dar testimonio de sus vidas y experiencias a lo largo de ella.
    Me he sentido muy acogida y a la vez abierta en el sentido de que al largo del día la timidez se ha ido pasando y más en el concierto de Toño Casado que por cierto fue muy bueno e inolvidable . Gracias por todo
    HILARY LIZETH . (CC. EL TEMPLE)

    ResponElimina