dilluns, 24 de febrer del 2014

I TU, COM BATEGUES?

PREN EL POLS...
Sí, això diu la professora d'educació física després de fer tres voltes al pati...
Llavors sent com batega acceleradament el meu cor.

El batec del cor és allò que em fa viure i que em fa ser...

Però... I a la meva vida? Com batega el meu cor? Com és el meu batec? Què em fa viure? Què em fa ser qui sóc? Què em mou?

25 comentaris:

  1. El meu cor batega + fort quan estic amb la família o enmig de la natura; també quan veig el somriure dels infants.

    ResponElimina
  2. A mi lo que me fa viure és la múscia. Ja estic esperant amb ganes lo nou de Coldplay.

    ResponElimina
  3. La meva vida batega i es fa gran quan estic escoltant les rialles de la meva germana petita i quan la meva mare plorar de la risa amb les meves ocurrències.

    Ainhoa Bernabé, Col·legi el Temple

    ResponElimina
  4. El meu cor batega quan estic feliç amb els que estim i quan record moments inolvidables de la meva vida.
    Neus, Col·legi el Temple

    ResponElimina
  5. El meu cor batega quan estic escoltant música que em recorda a una persona especial a la meva vida.

    Cristina, Col·legi el Temple.

    ResponElimina
  6. El meu cor batega quan faig bones accions pels altres, quan cada dia m'aixeco del llit i comença un nou dia, quan els meus companys i jo compartim moments de felicitat, però d'una cosa estic segura, i és que el meu cor bategarà més fort quan s'adoni que el món deixa de tenir conflictes i tots vivim amb pau i tenim llibertat.

    Laura Carmona, 4 d' E.S.O - Col·legi el Temple.

    ResponElimina
  7. El meu cor batega quant estic amb la gent que estim i els faig riure perque es com sí aportessis qualque cosa per la seva felicitat.Sempre bategarà per uns motius o uns altres,però crec que quant t'ho passes bé i a més fas que els altres també et sents be amb tu mateix.
    Pedro Mulet Berber 4t ESO. El Temple

    ResponElimina
  8. Mi corazón late cuando se que las cosas me estan por salir bien, cuando vivo momentos junto a mis amigos y familia, cuando me siento bien conmigo misma, cuando estoy dispuesta a hacer nuevas cosas y apreder. Nadia Baidez,Colegio el Temple.

    ResponElimina
  9. El meu cor batega quan estic a prop de la gent que estim i que m'estima, gent amb la que estic comoda i soc jo mateixa. Batega pels nirvis de coneixer a gent i fer nous amics, el meu cor batega per les majories de coses, tot te una reaccio i tot passa per cualque motiu.
    Isa Blánquez Cabrera. 4°E.S.O. El Temple.

    ResponElimina
  10. el meu cor batega cada dia amb més força grasis a les persones que estan al meu costat ajudant-me i donant-me ànim. El meu cor batega amb força quan estic amb les persones que estim i amb la persona especial per jo.
    Isabel Salom Bover 4t ESO El Temple

    ResponElimina
  11. El meu cor batega quan estic a prop de la familia i les persones que estim i estan al meu voltant i m'ha ajuden a ser millor persona cada día, quan estic fent algo que ens fa sentit millor i no nomes algo per mi si no tambe quan faig algo per el altres.
    Camila Tabares,El Temple

    ResponElimina
  12. El meu cor batega quan veig al meu padri feliç, amb ganes de fer coses, amb ganes de pasar l'horobaixa junts, amb ganes de anar a Can Joan de S'aigo a prendre un gelat, amb ganes de qualsevol cosa... També batega quan veig al meu pare feliç, sense preocupacions ni maldecaps, encara que sigui un dia. Batega quan veig que els meus esforços, totes les hores fent i tornant a fer, la meva feina dura, la puc mostrar a traves de la meva música, i ,a mes, la gent ho comparteix i l'escoltaj. La música no te edat
    Miquel Roig Sorell. El temple

    ResponElimina
  13. El meu cor batega, pero no sempre de la mateixa manera. El meu cor batega amb mes força quan estic amb aquelles persones que de veritat estim i que vull que formin part del meu entorn, aquelles que m'ajuden dia a dia i que volen el millor per jo.
    Josep Nicolau Bonnin 4t ESO El Temple

    ResponElimina
  14. El meu batec no és més especial ni menys comú que els altres. El meu batec és el que en si, em dóna vida ... sentir que el teu cor batega, és el que et fa sentir viu, és pel que vivim. Però, realment millor que sentir el nostre propi batec, és saber que batega per una raó o per qualsevol persona, i que som i estam fets per a alguna cosa. Així com el meu batec batega en cada moment, amb raons suficients per continuar amb la il·lusió cada dia.

    Belén Zúñiga Figueroa. 4t E.S.O Col·legi El Temple.

    ResponElimina
  15. A la meva vida jo sent que batega el cor,quan veus a la teva mare somriure quan és amb els padrins.Quan els al·lots petits riuen i ho pasen inocentment et fa raonar els primers dies que vas començar a bategar per primera vegada a la vida i la seva respecta sensació.

    Gabriel Fdz. Trapero 4 E.S.O CCELTEMPLE

    ResponElimina
  16. Quan fa un dia assolejat , el meu cor batega de goig. Quan plou y el cel està gris , el meu cor batega esperant aventures. Quan els faig un petó als meus pares i tanc els meus ulls , el meu cor bat tranquil. Però és quan els obro al matí quan de veritat sent bategar el meu cor amb força , impacient de veure els que estim una altra vegada.

    Maria V.N CC El Temple

    ResponElimina
  17. Es podría dir que el meu cor batega constantment, pero sempre hi ha la sensació d'una felicitat increíble que fa el teu cor bategar més fort que mai. Moltes persones podríen dir que això mateix lis passa quan obtenen un objecte molt desseat, o quan estàn amb la seva família, i en el meu cas es pràcticament el mateix. Quan el meu cor batega més fort, és quan he complit una meta que m'había propossat, quan estic orgulllosa de mi mateixa i dels meus familiars i companys, peró quan el meu cor batega a més fort no poder, és quan una felicitat inmensa m'inunda profundament . Aquesta pot estar produida per diversos factors, però sobretot quan estic amb els éssers vius que més estim o quan sé que estàn segurs. Quan estàn feliços.

    Alba Vioque Nguyen 3er ESO CCELTEMPLE

    ResponElimina
  18. Mi corazón late cuando mi familia y todos los amigos de verdad me apoyan en los momentos buenos y en los no tan buenos. Les daré las gracias y lo seguiré haciendo porque se que siempre estarán ahí. Y sabrán que también pueden confiar en mí.
    Sergio Rodríguez. El Temple.

    ResponElimina
  19. El meu cor batega molt fort quan estic amb la meva família, quan el que faig beneficia i ajuda als altres, quan estic amb els meus amics. Però, el cor batega així de fort perquè ho fasi un mateix? No. El cor batega així de fort gràcies a les persones que un té devora ell/a mateix/a, veient com la gent està devora teva ajudant-te i fent-te riure cada dematí. Pero només n'hi ha un motiu que sempre ocorre, aquella sensació de felicitat que un té al veure-hi les persones que un desitja fa que el cor et bategui molt fort.

    María Oliver. 4t d'ESO. CC El Temple.

    ResponElimina
  20. Mi corazón late cuando veo felices a las personas que me importan, cuando algo que he intentado lograr hace mucho tiempo, lo acabo logrando, cuando hago llorar a mi madre de alegria, pero cuando más late es cuando mi abuelo me habla, sabiendo que esta pasando una mala enfermedad, se derrumba al hablarme pero lo consigue y me hace latir el corazón como nadie nunca lo ha hecho, ni lo hará.

    Oksana CCELTEMPLE

    ResponElimina
  21. Mi corazón late, cuando estoy con las personas que me saben apreciar por lo que soy, cuando me siento querida por mis amigos y familiares, cuando hago feliz a la gente aunque se haciendo tonterías y hacer con estos actos que se sientan bien y sobretodo cuando veo a todo el mundo feliz, viviendo su vida como ellos desean.

    Sophia Vicens García. 3er ESO. El Temple.

    ResponElimina
  22. El meu cor batega quan la gent que està al meu costat és feliç. Batega quan pens en tots el moments en els quals han estat dels millors de la meva vida, o potser, de qualsevol dia. Batega quan veig l'amor que senten els meus pares l'un per l'altre. Batega quan els meus germans i jo jugam junts. Batega gràcies a moltes més coses, però, ara li vull agraïr el meu bàtec al meu estimat, Gerard. El meu cor batega de felicitat, d'emoció.
    A més, hi ha una cosa més que fa que el meu cor bategui. El rock. El rock batega al meu cor i està a tot el meu cos.

    Aldana Gonella Rodríguez, CC El Temple.

    ResponElimina
  23. El meu cor batega quan estic amb la meva familia i amb les persones que m'estimen i es preocupen per jo, i em donen ànims. El meu cor batega quan faig el que m'agrada, dibuixar, pintar, llegir i estar amb les meves amigues .i a més escolt la música que més m'agrada. També el meu cor batega quan veig que la gent està feliç.


    Marta Durán Gómez. CC El Temple

    ResponElimina
  24. El meu cor batega quan estic amb els meus , quan estic desanimada i els meus pares em motiven i em donen forçes per seguir endavant ,quan veig al meu avi i m'emociona amb el seus records de quan era jove, quan extrany als meus familiars que falten, aquells temps de primària i d'infantil , i quan penso els dies que ens queden en aquest Col·legi .


    Laura Pina Chicano. Col·legi El Temple.

    ResponElimina
  25. El meu batega només quan estic amb la persona idonia , és a dir , la gent que me ha volgut conèixer , ja sigui familiar , amistats o companys de classe.
    Jose Juan Victor Peñalver. Col·legi El Temple.

    ResponElimina